Werkervaring opdoen in de online marketing wereld

Share This Post

Veel scholieren hebben een bijbaan om wat extra te verdienen in hun studententijd. Sommigen doen dit om het geld te sparen, andere betalen hun studie ervan en nog weer anderen gebruiken het om te feesten. Doordat er overal een personeelstekort is, is het niet erg lastig om een baan te vinden. Echter is het wel belangrijk dat je een baan vindt die bij je past en waar je ook iets mee kan. Het is dus veel verstandiger om een bijbaan te vinden waarmee je werkervaring opdoet voor in de toekomst. Vind je marketing interessant? Dan is een bijbaan online marketing waarschijnlijk echt iets voor jou!

Gezellig team

Bij de Reputatiefabriek werken we met een jong team bestaande uit een aantal fulltimers, maar vooral veel studenten die het werk doen als bijbaantje. Je bent dus omringd door allemaal leeftijdgenoten met veel dezelfde interesses. Er zijn gezelliger borrels om de sfeer in de teams goed te houden en elkaar beter te leren kennen.

Kennis uitbreiden

In de praktijk leer je nou eenmaal meer als uit de boeken. Wanneer je een bijbaan hebt in het vakgebied waarin je later wilt werken is het dan ook enorm handig om alvast werkervaring op te doen. Op deze manier kan je nu al je kennis uitbreiden, terwijl je er ook nog eens voor betaald wordt. Het is dus een goede manier om je CV nu al uit te breiden.

Flexibel

Veel banen hebben vaste werktijden, maar een bijbaan in de online marketing niet. Het grote voordeel van het werk is dan ook dat je het overal kan doen, mits je een laptop en internetverbinding hebt. Je hoeft dus niet elke dag op een warm kantoor te zitten om het uit te voeren. Een ideale bijbaan voor tijdens je studie dus!

More To Explore

Business

Ontdek de charme van vergaderen in Drenthe

Ben je op zoek naar een inspirerende locatie voor je volgende vergadering? Dan is vergaderen in Drenthe de perfecte keuze. Deze unieke regio biedt niet