Hoe kun je personeelszaken verbeteren d.m.v. EHRM-software

Share This Post

Je wil jouw personeelsafdeling natuurlijk zo efficiënt mogelijk laten functioneren. Door EHRM-software in te zetten in jouw bedrijf bespaar je de HR-afdeling een hoop tijd en geld. Door jouw medewerkers te betrekken bij de HR-administratie betrek je hen bij een van de belangrijkste processen van een bedrijf. Je legt de invoer en het onderhoud van de HR-data bij de bron.

Voor iedereen toegankelijk

Alle HR-informatie is voor iedereen toegankelijk, op die manier heeft de HR-afdeling dan ook minder vragen te beantwoorden omdat iedereen bij de informatie kan komen die zij nodig hebben. Het is dus echt kosten-en tijdbesparend om deze software te gebruiken. 

De inzet van de EHRM-software is om de processen lean en mean te maken. Daardoor vervallen er veel administratieve werkzaamheden op de HR-afdeling. De rol van HR verandert van de totale administratie te voeren, naar het controleren. 

EHRM maakt je een aantrekkelijke werkgever

Je weet het vast, de nieuwe generatie werknemers staan te popelen om aan het werk te gaan. Deze generatie is opgegroeid in een digitale wereld en zij zitten er niet op te wachten om met een formulier langs te moeten komen bij HR. Ook zijn zij het niet gewend om het prikbord in de kantine te moeten lezen. Zij lezen alles online. EHRM-software zorgt ervoor dat jouw bedrijf aansluit bij de belevingswereld en de behoefte van de nieuwe generatie. Dit maakt jou dus aantrekkelijk als werkgever. 

EHRM zorgt voor verbinding tussen mensen en afdelingen

EHRM is uiterst geschikt om jouw werknemers te verbinden en mee te laten denken. Iedereen is overal meteen van op de hoogte. Jouw medewerkers zijn op de hoogte van de verjaardagen en jubilea van andere medewerkers. Dit maakt dat men meer betrokken is met de andere collega’s en dus ook met het bedrijf. Iedereen staat met elkaar in contact via de software van EHRM. Dit komt jouw bedrijf en de sfeer alleen maar ten goede. 

Het toegankelijk maken van HR-zaken creëert transparantie omdat de informatie niet langer alleen maar in handen is van een afdeling. Met EHRM-software kan je ook processen en informatie van andere afdelingen bereikbaar maken. Informatie wordt makkelijker deelbaar en is voor iedereen toegankelijk.

More To Explore