Wat zijn de verschillende vormen van gevelreclame?

Share This Post

Als je met jouw bedrijf wilt opvallen in de omgeving, dan is gevelreclame de perfecte oplossing. Met gevelreclame zorg je niet alleen voor een goede herkenbaarheid maar ook voor een professionele uitstraling. Er zijn verschillende vormen van gevelreclame. Welke dit zijn zullen we je in deze blog uitleggen.

Freesletters

Freesletters, zijn letters of vormen die met behulp van lasertechnieken worden geproduceerd. Door de vele toepassingsmogelijkheden is het een van de populairste vormen van gevelreclame. Men noemt het ook wel eens folie letters. Door de gebruikte techniek, worden ze zeer nauwkeurig gemaakt. Er zijn ook nauwelijks beperkingen op het vlak van kleurgebruik of ontwerp.  Je kunt ze zowel plat tegen de gevel plaatsen maar ook op een afstandje. Desgewenst kun je licht aan de achterzijde plaatsen, waardoor ze extra diepte krijgen.

Doosletters

Wil je een fraai effect op een gevel creëren, dan zijn doosletters echt iets voor jou. Het zijn driedimensionale letters die desgewenst van verlichting kunnen worden voorzien. Dit zorgt er weer voor dat jouw bedrijfsnaam of logo ook in het donker goed zichtbaar is.

Spandoeken

Zoek je een flexibele oplossing voor bijvoorbeeld een reclame actie of evenement, dan kan je heel goed spandoeken gebruiken. Dit zijn doeken die men in een frame spant. Je kunt ze dus eenvoudig en snel verwisselen. Spandoeken zijn breed inzetbaar. Zo kun je ze aan de gevel bevestigen of aan hek. Vrijwel alles is mogelijk en het is ook nog eens een zeer voordelige manier van reclame maken.

Gevelborden

Gevelborden zijn reclameborden die men op ooghoogte aan de gevel bevestigd. Je kunt op verschillende manieren toepassen. Zo kun je ze bijvoorbeeld gebruiken om de weg te wijzen of bepaalde informatie aan te geven. Ook voor wat betreft het ontwerp zijn de mogelijkheden enorm divers. Gevelborden zie je regelmatig terug bij huisartsen of notarissen. Het voordeel van gevelborden is dat de architectuur van een gebouw volledig met rust wordt gelaten. 

Wil je ook starten met gevelreclame? Neem dan eens contact op Martini reclamemakers. Zij helpen je graag om de oplossing te realiseren die het best bij jouw bedrijf past.

More To Explore